Op zoek naar rook met mij een sigaret?

rook met mij een sigaret
Danny de Munk en Dré Hazes: gezworen vrienden Vrij Telegraaf.nl.
Ik zeg weleens wat Dré senior met mij had, heb ik met junior. Ja, hij heeft zijn school afgemaakt en dat kan ik alleen van de lagere school zeggen. We zijn beiden met twee voeten op de grond opgegroeid. En hij heeft dat boevige van zijn vader. Een paar weken geleden waren we uit eten, nodigt Dre me uit om buiten wat te gaan roken. Nou rook ik niet zoveel, maar hij wist me toch zover te krijgen.
wasmachine
Andre Hazes Ik Meen Het YouTube.
André Hazes Zij Gelooft In Mij Duration: 415. André Hazes 2111762, views. André Hazes Buona Sera/Oh Marie Duration: 421. André Hazes 260291, views. Andre Hazes Volare Duration: 358. Vvandaar 91809, views. Andre Hazes Rotzooi je zegt het maar Duration: 318. Jan Leuk 426624, views. André Hazes Een Beetje Verliefd TopPop Duration: 408.
muursticker
Andre Hazes Ik meen t songtekst Songteksten.nl Your Lyrics Source.
Ik moet je zeggen dat ik van je hou, en dat meen ik. Want alleen is maar alleen. Rook met mij een sigaret. Blijf jij maar liggen in je bed. Wat ik zeggen wil is kort, maar ik meen het.
houtjes schaatsen
Frans Duijts Jij denkt maar dat je alles mag van mij officiële videoclip YouTube.
k rook m'n' laatste sigaret. Dan ga ik alleen naar bed. M'n' gedachten doen zo'n' pijn. Waar zal jij vanavond zijn. t is al twee uur in de nacht. En ik die op je wacht. Jij denkt maar dat je alles mag van mij. Ik zit hier in een kooi, en jij bent vrij.
schilders
Jij denkt maar dat je alles mag van mij André Hazes Frans Duijts Concertorgel de Ruisdael" YouTube.
Heb dan niemand om me heen. k rook m'n' laatste sigaret. Dan ga ik alleen naar bed. M'n' gedachten doen zo'n' pijn. Waar zal jij vanavond zijn. t is al twee uur in de nacht. En ik die op je wacht. Jij denkt maar dat je alles mag van mij. Ik zit hier in een kooi, en jij bent vrij.

Contacteer ons